20 maj, 2014

Motel L har öppnat

Motel L har slagit upp dörrarna till sitt första hotel som ligger i Hammarby Sjöstad. Det nya hotellkonceptet fokuserar på design och hög standard till låga priser. Loungen som kallas Vardagsrummet har plats för 200 personer och är den naturliga mötesplatsen för frukost, lunch, middag, arbete och fritid.

10 april, 2014

Roligare. Vassare. Godare.

Missa inte nya Smaka på Stockholm 4-8 juni i Kungsträdgården. Bland årets nyheter på Sveriges största festival är pop-up restauranger med flera av Sveriges tyngsta kockar, food trucks samt chef’s table. Nytt för i år är också medverkan från flera av Stockholm främsta restauranger från både inner- och ytterstaden.

8 januari, 2014

Vigårda serverar tolv nya hamburgare

Melker Anderssons Grupp F12 i Stockholm och Malmö består av ett flertal restauranger med helt olika inriktningar. Under hela 2014 gästspelar kockar från de olika restaurangerna med egenkomponerade hamburgare på Vigårda som ingår i gruppen. Gästspelen inleds 8 januari med köksmästaren Jonas Svensson från Miss Voon vars hamburgare är inspirerad av det asiatiska köket. Den har fått namnet Miss Burger och innehåller oxkött, kimchi, koriander och sesam.

1 december, 2013

En julklapp som gör skillnad

Lagom till julhandeln öppnar Röda Korset en ny webbshop som ger givarna möjlighet att se till vad och var pengarna går. Här hittar klappköparna allt från myggnät och sjukvård för under 50-lappen till terrängfordon för en kvarts miljon kronor. Att ge någon en gåva från Röda Korset är ett enkelt sätt att hjälpa utsatta barn och vuxna som behöver mänskligt stöd i olika delar av världen.

Besök webbshopen här: http://shop.redcross.se

Röda Korset

29 augusti, 2013

Menyerna till Taste of Stockholm är klara

6-8 september arrangeras världens främsta restaurangfestival på Riddarholmen i Stockholm. På plats finns flera av Sveriges bästa kockar och schemat är minst sagt fullmatat. Under festivalen serverar ett flertal restauranger sina signaturrätter för provsmakning – och nu är menyerna klara.

Det kompletta schemat till Taste of Stockholm finns på http://tasteofstockholm.nu/schema-med-alla-aktiviteter och biljetter till festivalen säljs via Ticnet.