Priest PR är en lite annorlunda PR-byrå med kontor på Mosebacke i Stockholm. Vi utmanar det förväntade och skapar kreativa och varumärkesbyggande kommunikationslösningar för precis alla typer av uppdragsgivare.

Läs om hur vi kan hjälpa dig

Om Priest PR

Vi utmanar det förväntade

Priest PR är en lite personligare PR byrå som gör mer eller mindre allt inom PR. Vi trotsar det traditionella för att skapa PR som fokuserar på både snabba och långsiktiga resultat för våra uppdragsgivare.

Idag är vi åtta medarbetare som arbetar med uppdrag för kunder som representerar ett 40-tal varumärken. Allt från mindre entreprenöriella bolag och varumärken till globala sådana. Vi driver också sociala medier och är även specialiserade på renodlade lifestyleuppdrag för våra kunder. Alla som vill veta hur vi gör, kontakta oss.

Kontakta oss

Priest i bilder

Kunder

Några av våra kunder som gärna berättar om oss

För Boschkoncernen arbetar vi med alla former av PR-discipliner inklusive att driva sociala medier. Om du vill veta mer om hur Priest PR fungerar som en fullservicebyrå för ett av världens största företag, kontakta Inger Rosén, Head of Communications and Marketing på Bosch. Telefon 08 750 15 00.

Priest PR stödjer Canon med lanseringar och löpande kommunikation kring företagets kameror och skrivare gentemot konsumenter. Fokus på uppdragert ligger inom Lifestylesegmentet. Kontakt är Gunilla Tjärberg, PR & Campaign Professional, Corporate & Marketing Communication på Canon Svenska AB. 08 744 85 13.

Boulebar är ett passionsdrivet företag med boulebanor och restauranger i Stockholm, Göteborg och Malmö. För att få veta hur man håller kloten rullande, kontakta Henrik Kruse som är VD och grundare för Boulebar.

Treasury Wine Estates är ett av världens största vinföretag med vingårdar som Penfolds, Lindeman's och Beringer. I uppdraget ingår allt från breda konsumentviner till toppviner för livsnjutare och samlare. Prata med Niclas Tuomela, PR & Fine Wines Manager, för mer information.  0766 399 715.

Galatea är inte bara Skandinaviens ledande importör av öl utan har även ett flertal egna svenska varumärken med Sigtuna Brygghus och S:t Eriks Bryggeri i spetsen. Kontakta Lasse Persson, Senior Brand Manager, för att veta mer. Tel: Tel: 0722 209 700.

För 3 sköter vi allt från corporate communication till produktlanseringar samt agerar som kampanjstöd. Fråga Nicholas Högberg, VD, om du vill veta mer. Telefon 0735 337 190.

Priest PR är Bauhaus PR-byrå på den svenska marknaden. Uppdraget genomförs även i nära samarbete med marknadsavdelningen på Bauhaus. Kontakt är marknadschefen Johan Saxne. Telefon 08 580 220 80.

MittBolån är en del av Schibstedkoncernen och hjälper konsumenter att få bästa möjliga bolånerbjudande på marknaden. Om du vill veta mer om hur Priest PR sköter sig i uppdraget, kontakta Eric Törn, CMO, på 08-514 245 00 eller eric.torn@schibsted.se.

Kontakt

Inga förfrågningar är för små eller för stora. Kontakta oss, så hjälper vi dig

Adress

Fiskargatan 8, 4tr
116 20 Stockholm

michael kors outlet
cheap Manolo Blahnik Shoes
isabel marant outlet
nike free 5.0
Canada Goose Jackets man
Giuseppe Zanotti Shoes
christian louboutin shoes sale
ray ban glasses
roger vivier pumps
roger vivier pumps
barbour jacket sale
547ec9cb8b669d621637cbc4_ac.png

Anne Caroline Båmstedt

0704335898
547eca368b669d621637cc6f_placeholder.png

Vill du bli en del av oss?

Maila oss på:
michael kors purses
Manolo Blahnik Shoes Sale
isabel marant sale
nike free 3.0
Canada Goose Jackets Sale
Giuseppe Zanotti Loafers
cheap christian louboutin shoes
ray ban australia
roger vivier sandals
roger vivier sandals
barbour ladies jacket
michael kors handbags
Manolo Blahnik Outlet
isabel marant usa
nike free run
Canada Goose Jackets Online
Giuseppe Zanotti Sneakers
discount christian louboutin
ray ban sunglasses
roger vivier boots
roger vivier boots
barbour mens jacket